密码:
注册找密码我的浏览
设首页加收藏加书签 ______

首页每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 大耳朵首页 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语六级考试 > CET6历年听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
caffeine/['kæfi:n]/ n. 咖啡因, 咖啡碱 ...

大学英语六级(CET6)历年听力t_cet6_200501

1. A) Furnished apartments will cost more.

B) The apartment can be furnished easily.

C) The apartment is just what the man is looking for.

D) She can provide the man with the apartment he needs.



2. A) Mr. Johnson's ideas are nonsense.

B) He quite agrees with Mr. Johnson's views.

C) Mr. Johnson is good at expressing his ideas.

D) He shares the woman's views on social welfare.



3. A) Study in a quiet place.

B) Improve her grades gradually.

C) Change the conditions of her dorm.

D) Avoid distractions while studying in her dorm.



4. A) It has been put off.

B) It has been cancelled.

C) It will be held in a different place,

D) It will be rescheduled to attract more participants.



5. A) Janet loves the beautiful landscape of Australia very much.

B) Janet is very much interested in architecture.

C) Janet admires the Sydney Opera House very much.

D) Janet thinks it's a shame for anyone not to visit Australia.



6. A) It is based on a lot of research.

B) It can be finished in a few weeks' time.

C) It has drawn criticism from lots of people.

D) It falls short of her supervisor's expectations.



7. A) Karen is very forgetful.

B) He knows Karen better now.

C) Karen is sure to pass the interview.

D) The woman should have reminded Karen earlier.



8. A) Ask Joe to apologize to the professor for her.

B) Skip the class to prepare for the exam.

C) Tell the professor she's lost her voice.

D) Attend the lecture with the man.



9. A) The man will go in for business fight after high school.

B) The woman is not happy with the man's decision.

C) The man wants to be a business manager.

D) The woman is working in a kindergarten.



10. A) They stay closed until summer comes.

B) They cater chiefly to tourists.

C) They are busy all the year round.

D) They provide quality service to their customers.



Section B Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.



Passage One

Questions 11 to 14 are based on the passage you have just heard.


11. A) Classmates. C) Boss and secretary.

B) Colleagues. D) PR representative and client.



12. A) He felt his assignment was tougher than Sue's.

B) His clients complained about his service.

C) He thought the boss was unfair to him.

D) His boss was always finding fault with his work.



13. A) She is unwilling to undertake them.

B) She complains about her bad luck.

C) She always accepts them cheerfully.

D) She takes them on, though reluctantly.


14. A) Sue got promoted. C) Both John and Sue got a raise.

B) John had to quit his job. D) Sue failed to complete her project.



Passage Two

Questions 15 to 17 are based on the passage you have just heard.


15. A) By greeting each other very politely.

B) By exchanging their views on public affairs.

C) By displaying their feelings and emotions.

D) By asking each other some personal questions.



16. A) Refrain from showing his feelings. C) Argue fiercely.

B) Express his opinion frankly. D) Yell loudly.



17. A) Getting rich quickly. C) Respecting individual rights.

B) Distinguishing oneself. D) Doing credit to one's community.



Passage Three

Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.


18.
A) If they don't involve any risks.

B) If they produce predictable side effects.

C) When the urgent need for them arises.

D) When tests show that they are relatively safe.



19.
A) Because they are not accustomed to it.

B) Because they are not psychologically prepared for it.

C) Because their genes differ from those who have been tested for it.

D) Because they are less sensitive to it than those who have been tested for it.



20.
A) They will have to take ever larger doses.
B) They will become physically impaired.

C) They will suffer from minor discomfort.
D) They will experience a very painful process.


答案:
PartⅠ Listening Comprehension



1.D  2.B 3.A  4.A 5.C 6.D  7.A 8.B  9.C  10.B 

11.B 12.C  13.C  14.A 15.D  16.A  17.B 18.D 19.C  20.A

听力原文:

PartⅠ Listening Comprehension

Section A

1. M: I’m looking for an unfurnished two-bedroom apartment, but all your apartments are furnished.

W: We can take care of that. We can simply remove the furniture.

Q: What does the woman mean?

2. W: I don’t agree with Mr. Johnson on his views about social welfare. He seems to suggest that the poor are robbing the rich.

M: He might have used better words to express his idea. But I’ve found what he said makes a lot of sense.

Q: What does the man mean?

3.W: I’ve been studying all the time, but I still can’t see any improvement in my grades.

M: Maybe instead of studying in your dorm, you’d better go some place where there are fewer distractions.

Q: What does the man advise the woman to do?

4. W: The seminar originally scheduled for today has been cancelled. The hours I’ve spent preparing for it are totally wasted.

M: Not really. As far as I know it’s been postponed till next week.

Q: What does the man say about the seminar?

5. M: Hi, Janet, I hear you’ve just returned from a tour of Australia. Did you get a chance to visit the Sydney Opera House?

W: Of course I did. It would be a shame for anyone visiting Australia not to see this unique creation in architecture. Its magnificent beauty is simply beyond description.

Q: What do we learn from this conversation?

6. M: Sherry, how are you doing with your thesis?

W: Oh my thesis. That’s something I definitely don’t want to talk about right now. I finished my draft some time ago. But my supervisor said I should do more research if I want to achieve the quality that he expects of me.

Q: What do we learn from the conversation about the woman’s thesis?

7. W: I can’t believe Karen is late for such an importance occasion as a job interview. I reminded her time and again yesterday.

M: You should have known her better by now. Everything you tell her goes in one ear and out the other.

Q: What does the man imply?

8. W: Hi, Joe, I wonder if you could do me a favor and tell the professor I’ve lost my voice. So I can’t attend this morning’s class. I need time to study for tomorrow’s exam.

M: I don’t think it’s wise to say so. Since you’re not going to give the lecture, you might as well simply skip the class and apologize to the professor later.

Q: What will the woman probably do?

9. M: After high school, I’d like to go to college and major in business administration. I really like power and enjoy telling people what to do.

W: You’re very ambitious. But I’d rather spend my college days finding out what children are interested in. Child’s psychology is for me.

Q: What do we learn from the conversation?

10. M: It seems the restaurants here have little business these days.

W: That’s true. But ours is a scenic resort. And this is not the busy season. When summer comes, you’ll see armies of tourists waiting in line in order to get a seat.

Q: What do we learn from the conversation about the restaurants in the town?



Section B

Passage One

Both John and Sue joined the staff of a successful public relations firm in New York during the same year. They had just completed their PR degrees at a nearby university and were thrilled to be hired by one of the finest PR firms in the city. John’s first assignment was to create a promotion campaign for a client who was putting a new game on the market. Initially Sue was assigned to work with a sportswear company on a marketing concept for its newest line of clothing. As time passed and work with their respective first clients became more and more difficult, John and Sue realized that they had been assigned two of the toughest clients in town. Although John completed his assignments quickly and successfully, he was furious when he learned that the boss had deliberately assigned him a difficult client. In response he not only complained to his colleagues but also to the boss’s secretary. Sue, on the other hand, had a more difficult time satisfying her first client and she took several additional months to actually complete the assignment. However, she just laughed when she heard that the boss had made the assignment purposely. Over the next two years, John worked reluctantly with each assignment and problem that he encountered. Sue accepted each assignment cheerfully. And when problems arose, she responded with her characteristic “No problem, I can handle it.” Although Sue took longer to complete her projects than John and both were equally successful on the assignments they completed, Sue was given the first promotion when there came a vacancy.

11. What’s the relationship between John and Sue now?

12. Why was John was furious after he finished his first assignment?

13. What’s Sue’s attitude to difficult tasks?

14. How does the story end?





Passage Two

American visitors to Eastern Asia are often surprised and puzzled by how Asian cultures and customs differ from those in the United States. What’s considered typical or proper social conduct in one country may be regard as odd, improper or even rude in the other. For example, people from some Eastern Asian countries may begin a conversation with a stranger by asking personal questions about family, home or work. Such questions are thought to be friendly, whereas they might be considered offensive in the United States. On the other hand, people in most Asian cultures are far more guarded about expressing their feelings publicly than most Americans are. Openly displaying annoyance or anger, yelling, arguing loudly and so forth is considered ill-mannered in countries such as Japan. Many Eastern Asians prefer to hold their emotions in check and instead express themselves with great politeness. They try not to be blunt and avoid making direct criticisms. In fact, they often keep their differences of opinion to themselves and merely smile and remain silent rather than engage in a confrontation. By comparison, Americans are often frank about displaying both positive and negative emotions on the street and in other public places. Americans visiting Asia should keep in mind that such behavior may cause offense. A major difference between Americans culture and most Asian cultures is that in Asia, the community is more important than the individual. Most Americans are considered a success when they make a name for themselves.

15. How would some Asians start their conversation when they meet for the first time?

16. What would a Japanese do when he feels annoyed?

17. What is encouraged in American culture according to the passage?



Passage Three

In order for a chemical to be considered a drug, it must have the capacity to affect how the body works. No substance that has the power to do this is completely safe. Drugs are only approved after tests have demonstrated that they are relatively safe when used as directed and when their benefits outweigh their risks. Thus some very dangerous drugs are approved because they are necessary to treat serious illnesses. Many people suffer ill effects from drugs called side effects, even though they take the drug exactly as directed. The human population contains a great variety of genetic variation, but drugs are tested on just a few thousand people. When a particular drug is taken by millions, some people may not respond in a predictable way, even though the drug has been tested. A patient may also acquire a tolerance for a certain drug, which means the patient has to take ever larger doses to produce the desired effect. Tolerance may lead to habituation, in which the person becomes so dependent on the drug that he or she becomes addicted to it. Addition causes severe psychological and physical disturbances when the drug is taken away. Finally, drugs often have unwanted side effects. This usually causes only minor discomfort, such as a skin rash, headache or sleepiness. Certain drugs, however, can produce serious adverse reactions.

18. Under what circumstances are drugs approved?

19. Why do many people suffer side effects from a drug even though they take it as directed?

20. What will happen when patients acquire a tolerance for a certain drug?
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有2人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有2篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
CET6历年听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
最新社区精华帖子更多>>
  • 走遍美国教学版
    走遍美国教学版
  • 哈利学前班[英语儿歌]
    哈利学前班[英语儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
    海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
    风中的女王第1季
经典学习方法更多>>

听力排行

试题

视听

歌曲

电影

听力资料目录导航
听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 大学教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景英语口语
4+1听力口语
出国实用会话
英语口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
大学四六级考试
研究生考试
公共英语考试
英语专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂英语 沛沛
语法讲座 动感
大山英语 探索
千万别学英语
大学英语听力
大学英语精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
大学体验 新编
成人自考 step
Listen this way
广州版小学英语
广州版初中英语
剑桥少儿英语
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中英语课本
进阶听说教程
商务英语300句
VOA商务英语
商业英语视频
中级商务英语
初级剑桥证书
新编剑桥英语
剑桥英语精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播英语讲座
在线大学课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒英语
哈哈美语
LittleFox儿歌
英语儿童故事
380英语小故事
1035个英语单词

免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京ICP备10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学英语 关闭
微博扫一扫手机学英语 关闭
QQ扫一扫手机学英语 关闭
0.259984s