密码:
注册找密码我的浏览
设首页加收藏加书签 ______

首页每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 大耳朵首页 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语六级考试 > CET6历年听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
kindred/['kindrid]/ n. 家族, 相似, 亲戚关系 a. 同族的, 同类的, 血...

大学英语六级(CET6)历年听力t_cet6_199606

1. A) To change the tennis shoes in the sportswear department.
B) To help his friend find the right department.
C) To find his lost shoes on the tennis court.
D) To buy himself a pair of tennis shoes.
2. A) They produce part of their own food.
B) They sell their own produce.
C) They feed their family on cheap food.
D) They buy food from farmers.
3. A) Mr. White’s reason for leaving.
B) Mr. White’s new appointment.
C) A vacant position.
D) How to apply for a job.
4. A) Be hostile to Nancy.
B) Ask Nancy to come out.
C) Talk to Nancy herself.
D) Write Nancy a letter.
5. A) To serve as her tour guide.
B) To serve as her bodyguard.
C) To serve as her driver.
D) To serve as her porter.
6. A) He is often asked to go and see exhibits.
B) He would like to go and see the exhibit.
C) He went to see the exhibit last year.
D) He definitely does not want to go.
7. A) The environmental problem.
B) The health problem.
C) The educational problem.
D) The international problem.
8. A) Bob will see Susan tomorrow evening.
B) Bob might be at home late tomorrow evening.
C) Bob and Susan have decided to go on a holiday.
D) Bob asked the woman to come another time.
9. A) They think cinemas are too far away from their homes.
B) They are disappointed with the films produced these days.
C) They both dislike films about adventure stories.
D) They both like the idea of going to the cinema at night.


10. 见附图





Section B
Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

Passage one
Question 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
11. A) Because he was a cook at a country-music club.
B) Because he performed for guests while he worked as a cook.
C) Because he often sang while cooking.
D) Because he liked singing better than cooking.
12. A) His brother.
B) His manager.
C) His father.
D) A businesswoman.
13. A) At a club.
B) On a farm.
C) At a construction site.
D) In a record company.

Passage Two
Questions 14 to 17 are based on the passage you have just heard.
14. A) His ability to live independently.
B) His sense of responsibility in whatever he did.
C) His courage in the face of rejections.
D) His hard work in his early days.
15. A) How to handle spiders.
B) Spiders in the United States.
C) People’s fear of spiders.
D) A special kind of spider.
16. A) Most spiders will not bite even when handled.
B) Most spiders are poisonous and dangerous.
C) Most spiders are likely to attack people.
D) Most spiders have sharp eyes.
17. A) Because she cannot find a husband for herself.
B) Because the female spider is larger than the male one.
C) Because the female spider often eats her husband.
D) Because she is a black female spider.

Passage Three
Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.
18. A) Instructions.
B) Medicine.
C) Money.
D) The draft of his speech.
19. A) Because she had to type Mr. Bascomb’s speech.
B) Because she had a headache.
C) Because she had to meet some businessmen.
D) Because she had to get her car fixed.
20. A) The problems of the city.
B) Himself and his problems.
C) Things he had planned to say to his audience.
D) The plan for his future work as mayor.


参考答案

Part I

1.D 2.A 3.C 4.C 5.A
6.D 7.A 8.B 9.B 10.C
11.B 12.D 13.A 14.B 15.B
16.A 17.C 18.C 19.D 20.B


听力原文

Section A

1.
M: Could you please tell where I can find tennis shoes?
W: Yes. You can get them in the sportswear department on the right side of the store.
Q: What does the man want to do?
2.
M: How do you manage to feed your family when food prices are so high?
W: We have a garden and some fruit trees, and we raise some fish in the small pond.
Q: What does the woman's family do about the high cost of food?
3.
M: I hear that Mr. Wright has left. Has anybody been appointed to take his place?
W: I believe several men applied for the job but nothing has been decided yet.
Q: What are the speakers talking about?
4.
W: I really want to know why Nancy is always so hostile toward me.
M: Did you ever think of just coming right out and asking her?
Q: What does the man think the woman should do?
5.
W: It is exciting just to think about it! It'll be my first trip to Hawaii. But I may have trouble finding my way around there when I'm there.
M: Don't worry about that. Just give me a call when you arrive. I'll be glad to show you around.
Q: what does the man offer to do for the woman?
6.
W: Would you like to go and see the new exhibit with us?
M: That's the last thing in the world I ever want to do.
Q: What does the man mean?
7.
W: I wonder of our children will still be able to breath the clean air, drink clean water and see the blue sky.
M: I agree with you. I think it's time man learned to live in harmony with the earth instead of just exploiting it.
Q:
What are they talking about?
8. W: Bob, can I come to see you at your home tomorrow evening?
M: Sure. Susan and I have sort half decided to go swimming late tomorrow afternoon. So give me a ring before you come, OK?
Q: What can we learn from the conversation?
9.
M: I used to go to the cinema a lot. It did make a nice night out, but not now.
W: No, I don't either. There aren't any good adventurous stories like the movies they made when I was young.
Q: What can be concluded from this conversation?
10.
M: How did your company do from July to September?
W: The sales dropped during July but increased steadily from August to September.
Q: Which graph do you think corresponds to the woman' reply?

Section B

Passage One
I grew up in a small town. My father raised chickens and ran a construction company. I was barely 10 years old when dad gave me the responsibility of feeding the chickens and cleaning up the stable. He believed it was important to me to have those jobs to learn responsibility and moods. Then, when I was 22, I found a job in Nashville at a country music sub-club called "The Nashville Palace". I washed dishes and cooked from 4:00p.m. to 9:00p.m. and then went on stage and sand until 2:00 in the morning. It wasn't long before I became known as a singing cook. I had been rejected so many times by record companies that it was hard not to be discouraged. One night, a woman executive from a company named Warner Brothers Records came to hear me sing. When the show was over, we sat down and talked and after she left, I said to myself it was one more rejection. A few weeks later, my manager received a phone call- Warner Brothers wanted to sign me to a record deal. Soon after, I released my first record in June, 1986. It sold over 2 million copies. My best efforts had gone into every job I ever held. It was the sense of responsibility that made me feel like a man. Knowing that I had done my best filled me with pride. I still feel that way today, even though I have become a well-known singer.

Questions 11 to 14 are based on the passage you have just heard.
11. Why was the speaker once known as the singing cook?
12. Who first recognized his talents and offered him a big deal?
13. Where did the speaker work just before he became a professional singer?
14. What made the speaker proud of himself?

Passage Two
You should not fear spiders because of their poison. Of all the spiders in North America, only one kind is realy dangerous and most would not bite even if they were handled. They much prefer to run away or to drop to the ground on a thread of silk. Even so, when a spider runs directly toward a person, it gives the impression that it is about to attack. Actually, it cannot see the person in its way. The spider is too short-sighted to see things at a distance. It only wants to go where it won't be disturbed. In the United States one kind of spider is responsible for the frightening reputation of the rest. It is the Black Widow. So called because the female, which is larger than the male, often eats her husband after making love. The Black Widow is found in all states but is most common in the south and the west. She constructs a loose, irregular web under a pile of ruins or near the foundations of buildings where she is seldom disturbed. She is not an attacking spider and many people have proven this by letting her crawl over their hands. When she bites, it is usually in self-defence. In spite of the stories you may have heard, it is rare for a person to be bitten by a Black Widow and even more unusual for the bite to prove fatal. But remember that her poison is powerful and even though she is shy, she should be respected.

Questions 15 to 17 are based on the passage you have just heard.
15. What is this passage mainly about?
16. What do we learn about the spiders from the passage?
17. Why is the spider you just heard about called the Black Widow?

Passage Three
Mr. Bascomb was upset. At time like this he wished he had never become a candidate for mayor. Everything had gone wrong that morning. Even before leaving the house, he had received a telephone call from his election campaign manager asking for money. This made him angry and he left the house in a bad mood. When Mr. Bascomb arrived at the office, he could feel his head swinging. He reached for medicine but the bottle was empty. He had forgotten to pick up some medicine at the drug store. Mr. Bascomb looked at his watch. He was to deliver a campaign speech before a group of business men at the club at 11 o'clock. He had given a rough draft of his speech to Barbara the day before and asked her to type it out for him. Just then, the telephone rang. It was Barbara. She explained that her car had broken down and she couldn't be at work until 12 o'clock. Mr. Bascomb was desperate. He didn't know what to do. He was very nervous when he arrived at the club. He couldn't remember anything he had planned to say to his audience. He started talking about himself and his problems instead of talking about the problems of the city. Most of the people in the audience were bored. By the time Mr. Bascomb finished his speech, almost everyone had fallen into sleep or left the room.

Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.
18. What did Mr. Bascomb's election campaign manager ask for?
19. Why couldn't Barbara come to work before 12 o'clock?
20. What did Mr. Bascomb talk about at the club?

参考答案

Part I

1.D 2.A 3.C 4.C 5.A
6.D 7.A 8.B 9.B 10.C
11.B 12.D 13.A 14.B 15.B
16.A 17.C 18.C 19.D 20.B
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有0人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有0篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
CET6历年听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
最新社区精华帖子更多>>
  • 走遍美国教学版
    走遍美国教学版
  • 哈利学前班[英语儿歌]
    哈利学前班[英语儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
    海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
    风中的女王第1季
经典学习方法更多>>

听力排行

试题

视听

歌曲

电影

01年6月六级听力08
2010年12月四级听力14
00年1月四级听力18-20
02年6月六级听力06
大学四级听力模拟四03
03年6月四级听力11-13
初中中考模拟训练四02
08年6月四级听力32-35
2008年高考英语听力(全国卷Ⅰ)MP3——大耳朵英语免费下载
初中中考模拟训练五02
新概念英语第一册578h版39-1
新概念英语第一册578h版69-3
新概念英语第三册12-01
CRI实用英语Unit 21 Merry Christmas!
大学英语四级词汇 050
新版剑桥少儿英语二级下lesson04
095feelings and emotions情感与情绪
Crazy English A02
ScA 60S 090814 Facial Expressions_ East Doesn't Meet West
VOA慢速 People in America - John Kenneth Galbraith, 1908-2006 He Influenced Economic Thought for Many
知行英语歌曲精讲:12岁小女孩,蜜糖般的声音Somewhere over the rainbow(Aselin Debison)充满和平自然
影视金曲罗密欧与茱丽叶 Kissing You
Britney Spears - 3
Chris Brown - Run It
07. Gotta Go My Own Way
Backstreet boys back to your heart
Lmfao - Party Rock Anthem【你今天学鬼舞步了吗】
2000年第27届悉尼奥运会闭幕式歌曲《Dare to Dream》
轻松英语之旅听歌学英语:Beatles 《Hey Jude》鼓励勇敢面对现实
The Show-Lenka
小熊维尼与跳跳虎英文版 第一季 第1集
巴布工程师英文版 第1集 小猫阿皮不见了
小伙伴英语儿歌 第1集 小星星
酷艾英语系列之光棍节
看电影学英语系列之冒牌家庭
海绵宝宝全集 第1集
小马宝莉 第1集
幼儿双语儿歌系列之ABC字母歌
Bingo教你说美语之如何用英语叙旧
Hello Teddy洪恩幼儿英语1
听力资料目录导航
听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 大学教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景英语口语
4+1听力口语
出国实用会话
英语口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
大学四六级考试
研究生考试
公共英语考试
英语专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂英语 沛沛
语法讲座 动感
大山英语 探索
千万别学英语
大学英语听力
大学英语精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
大学体验 新编
成人自考 step
Listen this way
广州版小学英语
广州版初中英语
剑桥少儿英语
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中英语课本
进阶听说教程
商务英语300句
VOA商务英语
商业英语视频
中级商务英语
初级剑桥证书
新编剑桥英语
剑桥英语精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播英语讲座
在线大学课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒英语
哈哈美语
LittleFox儿歌
英语儿童故事
380英语小故事
1035个英语单词

免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京ICP备10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学英语 关闭
微博扫一扫手机学英语 关闭
QQ扫一扫手机学英语 关闭
0.158889s