密码:
注册找密码我的浏览
设首页加收藏加书签 ______

首页每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 大耳朵首页 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语四级考试 > CET4历年听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
peaceful/['pi:sful]/ a. 平静的, 和平的, 和平时期的, 爱好和平的, 喜爱安...

大学英语四级(CET4)历年听力t_cet4_200501

1. A) The man enjoys traveling by car.


  B) The man lives far from the subway.


  C) The man is good at driving.


  D) The man used to own a car.


  2. A) Tony should continue taking the course.


  B) She approves of Tony's decision.


  C) Tony can choose another science course.


  D) She can't meet Tony so early in the morning.


  3. A) She has to study for the exam.


  B) She is particularly interested in plays.


  C) She's eager to watch the new play.


  D) She can lend her notes to the man.


  4. A) They will be replaced by on-line education sooner or later.


  B) They will attract fewer kids as on-line education expands.


  C) They will continue to exist along with on-line education.


  D) They will limit their teaching to certain subjects only.


  5. A) Most students would like to work for a newspaper.


  B) Most students find a job by reading advertisements.


  C) Most students find it hard to get a job after they graduate.


  D) Most students don't want jobs advertised in the newspapers.


  6. A) Move the washing machine to the basement.


  B) Turn the basement into a workshop.


  C) Repair the washing machine.


  D) Finish his assignment.


  7. A) Some students at the back cannot hear the professor.


  B) The professor has changed his reading assignment.


  C) Some of the students are not on the professor's list.


  D) The professor has brought extra copies of his assignment.


  8. A) She doesn't want to talk about the contest.


  B) She's modest about her success in the contest.


  C) She's spent two years studying English in Canada.


  D) She's very proud of her success in the speech contest.


  9. A) Talking about sports.


  B) Writing up local news.


  C) Reading newspapers.


  D) Putting up advertisements


  10. A) They shouldn't change their plan.


  B) They'd better change their mind.


  C) The tennis game won't last long.


  D) Weather forecasts are not reliable.


  Section B Compound Dictation


  Directions: In this section, you will hear a passage three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks numbered from S1 to S7 with the exact words you have just heard. For blanks numbered from S8 to SIO you are required to fill in the missing information. You can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words. Finally; when the passage is read for the third time, you should check what you have written.


  There are a lot of good cameras available at the moment--most of these are made in Japan but there are also good (S1)_____________models from Germany and the USA. We have (S2)_______________range of different models to see which is the best (S3)___________________money. After a number of different tests and interviews with people who are (S4)_________________assessed, our researchers (S5)______________________with the different cameras being the Olympic BY model as the best auto-focus camera available at the moment. It costs $200 although you may well want to spend more--(S6)_______________much as another $200--on buying (S7)_________________lenses and other equipment. It is a good Japanese camera, easy to use. S8)_________________________________________________________________ whereas the American versions are considerably more expensive The Olympic BY model weighs only 320 grams which is quite a bit less than other cameras of a similar type. Indeed one of the other models we looked at weighed almost twice as much. (S9)__________________________________________________________. ALL the people we interviewed expressed almost total satisfaction with it (Sl0)___________________________________________________________________

答案:
1.D 2.A 3.A 4.C 5.B 6.D 7.C  8.B  9.C 10.A

PartⅠSection B Compound Dictation

  S1. quality

  S2. investigated

  S3. value

  S4. familiar

  S5. recommend

  S6. perhaps

  S7. additional

  S8. Equivalent German models tend to be heavier and slightly less easy to use.

  S9. Similarly, it is smaller than most of its competitors, thus fitting easily into a pocket or a handbag.

  S10. The only problem was slight awkwardness in loading the film.


原文:

1. Woman: You've sold your car. you don't need one?
man: Not really. I've never liked drive anyway. Now we'd moved to a place near the subway . We can get about quite conviniently
Q: What do we learn from the converstaion?
2. Man: I'm going to drop my information science class. It needs too early in the morning.
Woman:Is that really the good reason to drop the class, tiny?
Q:What does the woman mean?
3. Woman:If you are to doing anything paticular,shall we see the new play at the grand theater tonight?
Man:Sounds great. But I've got to go over my notes for tomorrow's midterm.
Q: What does the woman imply?
4. Man: what do you think of the prospects for online education? Is it going to replace the traditional school?
Woman:I doubt it. Schools are hate to stay. Because they are much more than just book learning. Even known more and more kids are going online, I believe fewer of them will quit school altogether.
Q: what does the woman think of the conventional schools ?
5: M:How do most students find a job after they graduate?
W: THey usually look for a job by searching the want at newspapers.
Q:what does the woman mean?
6. M: Elien is in the basment trying to repair the washing machine.
W: She isn't going to working his term paper?
Q" What does woman think Elen should do ?
7. W: Prof e, a few of us at the back didn't get your copy of reading as assignment.
M: well, there r only 38 names on my class list. And I didn't bring any spare copies.
Q: what do we learn from the conversation?
8 : M:Congradualations , Liming, you are the talk of the town at the pride of our class now.
w:If you are fine to my winning of the english speech contest,I don't think it's such a big deal. You know I've spent 2 summer vacations learning english in Canada.
Q: what do we learn about liming from the conversation?
9. m:Would u pass me the sports section plz?
w:Sure, If you give me the classfied ads and local-news section.
Q:what are the speakers doing?
10. W: If the weather is this hot tomorrow, we may as well give up the idea of playing tennis in the afternoon.
M: o. I don't think it'll last long. The weather forcast says it will cloud-over by midafternoon
Q:What does the man mean?

Section B:

There are a lot of good cameras available at the moment.Most of these are made in Japan.But there are also good quality models from Germany and the USA. We have investigated an arrange of models to see which the best value for money. After a number of different tests and interviews with people who are familiar with different cameras being accessed, our researchers recommend the Olympic BY model as the best auto=focus camera available at the moment. It costs 200 dollars although you may well want to spend more.perhaps as much as another 200 dollars on buying additional () and other equipment. It is a good japanese camera easy to use, equivalent german models tend to be heavier and slightly less easy to use, while the american versions are considerably more expensive. The olympic BY model weighs only 320 grams, which is quite a bit less than other cameras of the similar type. Indeed, one of the other models we looked at weigh almost twice as much. Similarly,it's smaller than most of its competiters thus fitting easily into a pocket or handbag. All the people we interviewd expressed almost total satisfaction with it.,The only problem was slight awkwardness in loading the film.
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有1人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有1篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
CET4历年听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
最新社区精华帖子更多>>
  • 走遍美国教学版
    走遍美国教学版
  • 哈利学前班[英语儿歌]
    哈利学前班[英语儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
    海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
    风中的女王第1季
经典学习方法更多>>

听力排行

试题

视听

歌曲

电影

听力资料目录导航
听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 大学教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景英语口语
4+1听力口语
出国实用会话
英语口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
大学四六级考试
研究生考试
公共英语考试
英语专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂英语 沛沛
语法讲座 动感
大山英语 探索
千万别学英语
大学英语听力
大学英语精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
大学体验 新编
成人自考 step
Listen this way
广州版小学英语
广州版初中英语
剑桥少儿英语
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中英语课本
进阶听说教程
商务英语300句
VOA商务英语
商业英语视频
中级商务英语
初级剑桥证书
新编剑桥英语
剑桥英语精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播英语讲座
在线大学课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒英语
哈哈美语
LittleFox儿歌
英语儿童故事
380英语小故事
1035个英语单词

免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京ICP备10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学英语 关闭
微博扫一扫手机学英语 关闭
QQ扫一扫手机学英语 关闭
0.362815s