密码:
注册找密码我的浏览
设首页加收藏加书签 ______

首页每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 大耳朵首页 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语四级考试 > CET4历年听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
hypocrisy/[hi'pɔkrəsi]/ n. 伪善 ...

大学英语四级(CET4)历年听力t_cet4_199401

Section A
Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each
conversation, will be spoken only once. After each question there will be a pause.
During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a line through the centre.
Example:
you will hear:
A)At the office
B)In the waiting room
C)At the airport
D)In a restaurant
Form the conversation we know that the two were talking ablut some work they had to finish in the evening.This is most likely to have taken place at the office.Therefore,A)"At the office"is the best answer.You should choose [A] on the Answer sheet and mark it with a single line through the centre.
Sample Answer [A][B][C][D]
1.
A) Once a week.
B) Twice a week.
C) Three times a week.
D) Four times a week.
2.
A) He left his notes at home.
B) He doesn't know where his notes are.
C) He doesn't want to lend his notes to the woman.
D) He agrees to lend her his notes.
3.
A) He will go in spite of the cold weather.
B) He won't go since he is not feeling well.
C) He will go when he feels better.
D) He won't go as he hasn't finished his work.
4.
A) Check the timetable.
B) Go to the railway station earlier.
C) Travel on a later train.
D) Cancel the trip earlier.
5.
A) In New York.
B) In Boston.
C) In Newport.
D) In Washington.
6.
A) A clerk at the airport information desk.
B) A clerk at the railway station information desk.
C) A policeman.
D) A taxi-driver.
7.
A) A guest and a receptionist.
B) A passenger and an air hostess.
C) A customer and a shop assistant.
D) A guest and a waitress.
8.
A) He's better.
B) He's feeling worse.
C) He's sick in bed.
D) He has recovered.
9.
A) The man didn't want the woman to have her hair cut.
B) The woman followed the man's advice.
C) The woman is wearing long hair now.
D) The man didn't care if the woman had her hair cut or not.
10.
A) He will return from Paris in two weeks.
B) He is studying French in Paris.
C) He is having a vacation in Paris.
D) He is planning to go back to Paris in a year.
Section B
Passage One
Questions 11 to 14 are based on the passage you have just heard.
11.
A) Washing plates.
B) Clearing tables.
C) Shining shoes.
D) Sweeping the floor.
12.
A) He must work six days a week.
B) He should never be late for work.
C) He must study hard in his spare time.
D) He should not bring his friends to the restaurant.
13.
A) To pay him for his work.
B) To let him have 3 meals a day in the restaurant.
C) To give his friends free drinks.
D) To allow him to have more free time.
14.
A) Because the boy was not a full-time worker.
B) Because the boy had made some mistakes.
C) Because he thought the boy had failed to meet his requirements.
D) Because he thought it was his son who should pay him.
Passage Two
Questions 15 to 17 are based on the passage you have just heard.
15.
A) Watching traditional plays.
B) Visiting the magnificent libraries.
C) Boating on the river.
D) Cycling in narrow streets.
16.
A) There are many visitors there.
B) There are many students there.
C) There are many old streets there.
D) There are many bicycles there.
17.
A) He thinks the city is too crowded.
B) He likes the place very much.
C) He thinks the streets are too narrow.
D) He admires the comfortable life of the students there.
Passage Three
Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.
18.
A) He was good at writing about interesting people.
B) It was much easier to write stories about people.
C) He believed that people are always easier to learn about other people.
D) He thought people played an important role in world events.
19.
A) Action.
B) World News.
C) Enterprise.
D) Faces and places.
20.
A) He is a sportsman.
B) He is an actor.
C) He is a photographer.
D) He is a publisher.

大学英语四级考试1994年1月答案
听力原文:
Section A
1.
M: Your son seems to have made much progress in playing the piano. Does he attend any piano classes?
W: Yes, he takes lessons twice a week, but from next week on, he will go to the class on Saturday evenings too.
Q: How often will the woman's son have piano lesson from next week on?
2.
W: Do you mind if I borrow your notes?
M: No, of course not. They are on my desk.
Q: What does the man mean?
3.
W: Would you like to go to the dance with me tonight?
M: I'd love to, but I'm just getting over my cold.
Q: Will the man go dancing with the woman tonight?
4.
W: I'm afraid we are going to miss the 3-o'clock train.
M: Don't worry. We can get our tickets changed for this evening.
Q: What does the man suggest they should do?
5.
W: Do you enjoy life in Washington?
M: Yes, indeed. I'm planning to move to New York or Boston. Anyway, I've never regretted my earlier decision.
Q: Where does the man live now?
6.
W: Could you please tell me if Flight 858 from San Francisco will be on time?
M: Yes, Madam. It should be arriving in about 10 minutes.
Q: Who do you think the woman is talking to?
7.
M: Sorry to trouble you. But is there any possibility of borrowing a blanket? I feel cold.
W: I think we've got one. Could you wait until after take-off please?
Q: What is the probable relationship between the two speakers?
8.
W: I heard you caught a cold. How are you feeling today?
M: I can't complain. At least I'm out of bed.
Q: How is the man today.
9.
W: I wish my hair was longer.
M: Yes, pity you had it cut. If only you'd listened to me.
Q: What can we learn from the dialogue?
10.
W: Has Andrew come back from his trip to Paris?
M: Yes, and he liked it so much that after only two weeks at home, he went back to study French for a year.
Q: What does this conversation tell us about Andrew?
Section B
Passage One
My parents ran a small restaurant. The restaurant was open 24 hours a day, seven days a week. And my first job when I was six years old was shining shoes for customers. My duties increased as I grew older. By age ten I was clearing tables and washing plates. My father made it clear that I had to meet certain standards. I had to be on time, hard-working and polite to the customers. I was never paid for any work I did. One day I made a mistake of telling Dad I thought he should give me 10 pounds a week. He said, "Ok, then how about you paying me for the three meals a day when you eat here and for the times you bring in your friends for free drinks." He figured I owed him about 40 pounds a week. This taught me quite a lot.
Questions 11 to 14 are based on the passage you have just heard.
11. What was the speaker's job before he was 10 years old?
12. What was one of the requirements laid down by the boy's father?
13. What did the boy ask his father to do one day?
14. Why did the boy's father refuse to pay him?
Passage Two
Cambridge is about 90 kilometres northeast of London. It is one of most beautiful places in Britain. Everything about the city of Cambridge reminds you of its famous university: student on bicycles, an atmosphere of learning, traditions and the magnificent buildings of the 30 colleges that are in the University of Cambridge. Most of the colleges stand on the bank of the Cam River a gentle river that flows through the heart of the city. Tourists and students like boating in a kind of flatbottom boat to see the colleges or to relax themselves. If the water traffic reminds the visitor of Venice, the road traffic is more likely to recall Beijing or Amsterdam. The streets are full of bicycles, hundreds and hundreds of them. They provide a cheap form of transport for the students and very conveniently of getting around the Cambridge's nearer streets.
Questions 15 to 17 are based on passage you have just heard.
15. What do tourists enjoy doing in Cambridge for relaxation?
16. Why does the road traffic in Cambridge remind one of Beijing?
17. What is the speaker's impression of Cambridge?
Passage Three
Mr. Foster started his publishing business with only one magazine. It was called "World-news". Mostly it had summaries of important week events from around the world. But it always included one or two stories about interesting people. Mr. Foster put these in because he believed all people like to read about other people. Several years ago, Mr. Foster started two other magazines. One was called "Enterprise". It is for business people. And the other was called "Action", for sportsmen. Like "Worldnews", they always have two or three stories about interesting people. Five years ago. Mr. Foster got another idea for a magazine. He wanted this one to have even more stories about people than the others and to have more photographs. This one was named "Faces and Places". From the very beginning, it was a big success.
Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.
18. Why did Mr. Foster add stories about interesting people to the magazine "Worldnews"?
19. Which magazine is a sportsman most likely to buy?
20. What is Mr. Foster's profession?

参考答案
Part I
1.C 2.D 3.B 4.C 5.D
6.A 7.B 8.A 9.A 10.B
11.C 12.B 13.A 14.D 15.C
16.D 17.B 18.C 19.C 20.D
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有0人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有0篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
CET4历年听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
最新社区精华帖子更多>>
  • 走遍美国教学版
    走遍美国教学版
  • 哈利学前班[英语儿歌]
    哈利学前班[英语儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
    海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
    风中的女王第1季
经典学习方法更多>>

听力排行

试题

视听

歌曲

电影

2011年06月四级听力第11题
初中英语对话理解
07年十二月六级听力23-25
02年全国高考听力14-16
03年北京高考听力02
高考听力模拟4105
cet6_199401_听力短文15-17
初中英语对话理解
高中英语对话理解
02年1月四级听力05
BBC News新闻 20100421
BBC News新闻 20110813
新概念英语第一册578h版28-4
VOA慢速 Health Report-The World at 7 Billion, and Growing(2011-11-02)
09 六级听力一套真题测试与讲解1【新东方大学英语六级听力在线flash课程】
2008新东方考研英语大纲词汇m
VOA常速:美国驻俄罗斯特使猛烈抨击莫斯科对于美国资助的新闻网站上的限制 2017.11.20
VOA 商务英语Lesson 35
新概念英语第二册20-01
澳大利亚广播英语讲座-22
The Carpenters - Yesterday Once More(生命因你而动听 电影主题曲)
miley cyrus - hoedown throwdown
Don't wanna lose you now
064路的尽头(END OF THE ROAD )BOYZ II MEN
Under A Violet Moon
欧美乡村歌曲 Roses Are Red 红玫瑰
天使之城IF GOD WILL SEND HIS ANGELS (U2)
Taylor Swift - Last Kiss
法语歌曲 je suis comme je suis
Cody Wise -- Starlight
小熊维尼与跳跳虎英文版 第一季 第1集
巴布工程师英文版 第1集 小猫阿皮不见了
小伙伴英语儿歌 第1集 小星星
酷艾英语系列之光棍节
看电影学英语系列之冒牌家庭
海绵宝宝全集 第1集
小马宝莉 第1集
幼儿双语儿歌系列之ABC字母歌
Bingo教你说美语之如何用英语叙旧
Hello Teddy洪恩幼儿英语1
听力资料目录导航
听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 大学教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景英语口语
4+1听力口语
出国实用会话
英语口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
大学四六级考试
研究生考试
公共英语考试
英语专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂英语 沛沛
语法讲座 动感
大山英语 探索
千万别学英语
大学英语听力
大学英语精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
大学体验 新编
成人自考 step
Listen this way
广州版小学英语
广州版初中英语
剑桥少儿英语
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中英语课本
进阶听说教程
商务英语300句
VOA商务英语
商业英语视频
中级商务英语
初级剑桥证书
新编剑桥英语
剑桥英语精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播英语讲座
在线大学课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒英语
哈哈美语
LittleFox儿歌
英语儿童故事
380英语小故事
1035个英语单词

免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京ICP备10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学英语 关闭
微博扫一扫手机学英语 关闭
QQ扫一扫手机学英语 关闭
0.190747s