密码:
注册找密码我的浏览
设首页加收藏加书签 ______

首页每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 大耳朵首页 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语四级考试 > CET4历年听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
Atlanta/[ət'læntə]/ 亚特兰大[美国佐治亚州首府]...

大学英语四级(CET4)历年听力t_cet4_199601

Section A
Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
Example:
you will read:
A)At the office
B)In the waiting room
C)At the airport
D)In a restaurant
From the conversation we know that the two were talking about some work they had to finish in the evening.This is most likely to have taken place at the office.Therefore,A)"At the office"is the best answer.You should choose [A] on the Answer sheet and mark it with a single line through the centre.
Sample Answer [A][B][C][D]
1.
A) At home.
B) At the riverside.
C) At the health center.
D) At his office.
2.
A) Having an interview.
B) Filling out a form
C) Talking with his friend.
D) Asking for information.
3.
A) She made a mistake by taking too few courses in the first term.
B) The courses she took were too difficult for her.
C) She took too many courses during her first term.
D) She found it difficult to deal with college courses.
4.
A) Worried and frightened.
B) Very relaxed.
C) Quite unhappy.
D) Angry with the professor.
5.
A) He enjoys reading letters.
B) He has been job-hunting.
C) He is offering the woman a job.
D) He is working for a company.
6.
A) She lost her way.
B) She lost her keys.
C) She lost her car.
D) She lost her handbag.
7.
A) More than an hour and a half.
B) Not more than half an hour.
C) More than two hours.
D) less than an hour and a half.
8.
A) She is sure who is going to win.
B) Now it is a good time to start the game.
C) The game has been going on for a long time.
D) The same team always wins.
9.
A) The ideas of the paper are not convincing.
B) Some parts of the paper are not well written.
C) The handwriting of the paper is not good.
D) The paper is not complete.
10.
A) Looking for a young lady.
B) Looking for her wrist watch.
C) Looking for a young gentleman.
D) Looking for a man wearing a wrist watch.
Section B
Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D).Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
Passage One
Questions 11 to 14 are based on the passage you have just heard.
11.
A) It had many problems.
B) It was the most democratic country in the world.
C) It was fair to women.
D) It had some minor problems to solve.
12.
A) The women of some states.
B) The women in the state of Wyoming only.
C) The members of the National Women's Association.
D) The women in the state of Massachusetts only.
13.
A) At the very beginning of the 20th century.
B) At the end of the 19th century.
C) After Susan Anthony's death.
D) Just before Susan Anthony's death.
14.
A) She worked on the draft of the American Constitution.
B) She was the chairman of the National Women's Association.
C) She was born in New York and died in Massachusetts.
D) She was an activist in the women's movement for equal rights.
Passage Two
Questions 15 to 16 are based on the passage you have just heard.
15.
A) People with problems.
B) Travels around the world.
C) Beautiful America.
D) People in great cities.
16.
A) He spent three months writing "Travels with Charley".
B) He enjoyed his travels around the United States.
C) He was fond of writing about his travels.
D) He didn't enjoy the trip as much as Charley.
Passage Three
Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
17.
A) The long distance between his home town and New York.
B) His unpopular character.
C) The high unemployment rate in New York.
D) His criminal record.
18.
A) He wanted to be put in prison again.
B) He needed the money to support his family.
C) He hated the barber there.
D) He wanted to make himself well known.
19.
A) He went directly to the police station.
B) He drove out of the town and tried to escape.
C) He waited for the police to arrest him.
D) He argued with the police angrily.
20.
A) Mr. Spears enjoyed living in prison.
B) Mr. Spears was known as a greedy man in his community.
C) The police in New York were not very efficient.
D) The only way for Mr. Spears to support his family was by going to prison again.

听力原文:
Section A
1.
M: Hello, this is John Hopkins at the Riverside Health Center. I'd like to speak to Mr.Jones.
W: I'm sorry, Mr.Hopkins, my husband isn't at home. But I can give you his office phone number. He won't be back until 6 o'clock.
Q: Where does Mrs.Jones think her husband is now?
A) At home.
B) At the riverside.
C) At the health center.
D)At his office.
2.
M: Let me see. I have printed my family name, first name, date of birth, and address. Anything else?
W: No. That's all right. We'll fill in the rest of it if you'll just sign your name at the bottom.
Q: What has the man been doing?
A) Having an interview.
B) Filling out a form.
C) Talking with his friend.
D) Asking for information.
3.
W: I had to deal with so many courses last term that I really had a hard time.
M: I told you it would be better for you if you took fewer courses during the first semester.
Q: What do we learn about the woman?
A) She mad ea mistake by taking too few courses in the first term.
B) The courses she took were too difficult for her.
C) She took too many courses during her first term.
D) She found it difficult to deal with college courses.
4.
W: Weren't you nervous when the professor called on you in class?
M: I'd say I was shaking all over.
Q: How did the man feel when he was called on?
A) Worried and frightened.
B) Very relaxed.
C) Quite unhappy.
D) Angry with the professor.
5.
W: Hey, Mike, what's that you're reading?
M: It's a letter from a company where I applied for a job. They're offering me a job after I graduate.
Q: What do we learn about Mike?
A) He enjoys reading letters.
B) He has been job-hunting.
C) He is offering the woman a job.
D) He is working for a company.
6.
M: Think it over carefully, you must have left it somewhere.
W: But the problem is that I have to have it now. I need it to use my car, and when I get home, to open the door.
Q: What happened to the woman?
A) She lost her way.
B) She lost her keys.
C) She lost her car.
D) She lost her handbag.
7.
W: How much time did you have for writing the paper?
M: We were given three hours, but I finished in less than half the time.
Q: How long did it take the man to write his paper?
A) More than an hour and a half.
B) Not more than half an hour.
C) More than two hours.
D) Less than an hour and a half.
8.
M: Let's see if the basketball game has started yet.
W: Started? It must be clear who is winning by now.
Q: What does the woman mean?
A) She is sure who is going to win.
B) Now it is a good time to start the game.
C) The game has been going on for a long time.
D) The same team always wins.
9.
M: What do you think of my paper?
W: The ideas are good. If I were you though, I'd rewrite the last two paragraphs to make it better.
Q: What's the woman's comment on the man's paper?
A) The ideas of the paper are not convincing.
B) Some parts of the paper are not well written.
C) The handwriting of the paper is not good.
D) The paper is not complete.
10.
W: Excuse me, sir, but have you seen a young gentleman looking for his wrist watch?
M: A young man, Madam?
Q: What's the woman doing?
A) Looking for a young lady.
B) Looking for her wrist watch.
C) Looking for a young gentleman.
D) Looking for a man wearing a wrist watch.
Passage One
Susan Anthony was born in massachusetts in 1820 and died in Rochester, New York, in 1906. In the 1850s, she saw many problems in her country and wanted to do something about them.
One of these problems was that women did not have the right to vote in the United States. Susan Anthony and many others felt that women and men should have equal rights. In 1869 she helped start the National Women's Association. This group worked hard to get women the right to vote in the United States.
In 1869, the state of Wyoming gave women the right to vote. Some other states also allowed women to vote. But Susan Anthony and the National American Women's Association Wanted all women to have the right to vote. They worked to add this to the constitution of the United States. Finally, in 1920, fourteen years after Susan anthony's death, an article was added to the Constitution. It gave all American women the right to vote.
Questions 11 to 14 are based on the passage you have just heard.
11. What did Susan Anthony think about her country?
A) It had many problems.
B) it was the most democratic country her country?
C) It was fair to women.
D) It had some minor problems to solve.
12. Who among the American women had the right to vote before 1920?
A) The women of soem states.
B) The women in the state of Wyoming only.
C) The memebers of the National Women's Association.
D) The women in the state of Massachusetts only.
13. When did all women finally get the right to vote in the United States?
A) At the very beginning of the 20th century.
B) At the end of the 19th century.
C) After Susan Anthony's death.
D) Just before Susan Anthony's death.
14. What do we learn about Susan Anthony from the passage?
A) She worked on the draft of the American Constitution.
B) She was the chairman of the National Women's Association.
C) She was born in New York and died in Massachusetts.
D) She was an activist in the women's movement for equal rights.
Passage Two
John Steinbeck is one of America's greatest writers. Many of his novels and short stories are about people with troubles and problems."Travels with Charley" is different; it's a book about traveling around the United States. John Steinbeck and Charley traveled together from New York to Maine and then to the Midwest. From the Midwest, they went west to California. On their way back east, they visited Texas. Finally, John and Charley traveled through the South, and back up north to New York.
John Steinbeck's journey took three months to complete. When he got home, he wrote about what he saw and heard when he crossed the country.he decided that Americans were wonderful people, and that the United States was full of peaceful towns, great cities, huge mountains, and beautiful parks. Charley seemed to enjoy the trip, although he didn't say or write anything. You might wonder why charley had no ideas about America. The reason is: he was John Steinbeck's dog, a big black dog.
Questions 15 to 16 are based on the passage you have just heard.
15. What are most of Steinbeck's books about?
A) People with problems.
B) Travels around the world.
C) Beautiful America.
D) People in great cities.
16. What does the passage tell us about Steinbeck?
A) He spent three months writing "Travels with Charley".
B) He enjoyed his travels around the United States.
C) He was fond of writing about his travels.
D) He didn't enjoy the trip as much as Charley.
Passage Three
In the local newspaper of my community recently, there was a story about a man named Virgil Spears. He lived in a small town about 40 miles from my home. He had served five years in a New York prison for robbing a restaurant. When he returned to his family, Mr.Spears couldn't find a job. Everyone knew he had been in prison and nobody trusted him. Finally, in desperation, he calmly walked into a local barbershop where he was well known, pulled out a gun, and took all the money the barber had. Up to this point it had been a fairly routine crime, but then something unusual happened. Mr. Spears didn't try to get away. He got into his car, drove slowly out of town, and waited for the police. When they caught him, he made only one request. He turned to the arresting policemen and said: "Would you please ask the court to put my family on welfare just as soon as possible?"
Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
17. What made it difficult for Virgil Spears to find a job?
A) The long distance between his home town and New York.
B) His unpopular character.
C) The high unemployment rate in New York.
D) His criminal record.
18. Why did Virgil Spears rob the local barbershop?
A) He wanted to be put in prison again.
B) He needed the money to support his family.
C) He hated the barber there.
D) He wanted to make himself well known.
19. What did Mr. Spears do after he robbed the barbershop?
A) He went directly to the police station.
B) He drove out of the town and tried to escape.
C) He waited for the police to arrest him.
D) He argued with the police angrily.
20. What can we infer from the passage?
A) Mr. Spears enjoyed living in prison.
B) Mr. Spears was known as a greedy man in his community.
C) The police in New York were not very efficient.
D) The only way for Mr. Spears to support his family was by going to prison again.
参考答案
Part I
1.D 2.B 3.C 4.A 5.B
6.B 7.D 8.C 9.B 10.C
11.A 12.A 13.C 14.D 15.A
16.B 17.D 18.A 19.C 20.D
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有3人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有3篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
CET4历年听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
最新社区精华帖子更多>>
  • 走遍美国教学版
    走遍美国教学版
  • 哈利学前班[英语儿歌]
    哈利学前班[英语儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
    海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
    风中的女王第1季
经典学习方法更多>>

听力排行

试题

视听

歌曲

电影

17 Living Things React
1996年1月六级听力02
01年6月四级听力06
02年12月四级听力05
2005年全国卷高考英语听力04
2005年高考听力模拟2106-09
Organic Foods Have Same Nutritional Value
英语听力练习CET-4[part0512]
2010年宁波中考英语听力真题MP3和试题答案——大耳朵英语免费下载
2005高考听力模拟(02)07-09
新四级必考4000词3+2快速记忆法:起步篇·基础词汇 06
VOA慢速 Technology Report-Living in a World With Facial Recognition (2011-8-15)
BBC News新闻 20111027
英语词汇立体记忆18
现代大学英语精读第三册 03a
VOA慢速 SCIENCE IN THE NEWS - Scientists Say Arctic Ice Continues to Shrink 09-5-5
新编剑桥商务英语高级(第三版) Track12
《展望未来》语音版-07
VOA慢速20080513 SCIENCE IN THE NEWS - Museum Aims to Keep African Archeological Treasures in Africa
Voa慢速听力8159
VIVA FOREVER (SPICE GIRL)
Taylor Swift - Enchanted【wonderstuck香水广告歌曲】
14_Don't Cry For Me Argentina
Florence And The Machine -- Spectrum
Calvin Harris - Blame
Lacoste香水广告歌曲:Let me show you the way
Joy Williams -- Emergency
Keke Palmer--First Crush
Grace-李秀英
Owl City - Good Time (Acoustic)
小熊维尼与跳跳虎英文版 第一季 第1集
巴布工程师英文版 第1集 小猫阿皮不见了
小伙伴英语儿歌 第1集 小星星
酷艾英语系列之光棍节
看电影学英语系列之冒牌家庭
海绵宝宝全集 第1集
小马宝莉 第1集
幼儿双语儿歌系列之ABC字母歌
Bingo教你说美语之如何用英语叙旧
Hello Teddy洪恩幼儿英语1
听力资料目录导航
听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 大学教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景英语口语
4+1听力口语
出国实用会话
英语口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
大学四六级考试
研究生考试
公共英语考试
英语专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂英语 沛沛
语法讲座 动感
大山英语 探索
千万别学英语
大学英语听力
大学英语精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
大学体验 新编
成人自考 step
Listen this way
广州版小学英语
广州版初中英语
剑桥少儿英语
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中英语课本
进阶听说教程
商务英语300句
VOA商务英语
商业英语视频
中级商务英语
初级剑桥证书
新编剑桥英语
剑桥英语精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播英语讲座
在线大学课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒英语
哈哈美语
LittleFox儿歌
英语儿童故事
380英语小故事
1035个英语单词

免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英语  京ICP备10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学英语 关闭
微博扫一扫手机学英语 关闭
QQ扫一扫手机学英语 关闭
0.192251s