密码:
注册找密码我的浏览
设首页加收藏加书签 ______

首页每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 大耳朵首页 > 听力资料 > 听力专项测试试题 >...> 初中英语 > 历年中考听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
toxicant/['tɔksikənt]/ n. 有毒物, 毒药 ...

2012年北京中考英语听力真题MP3和试题——大耳朵英语免费下载

2012年北京市高级中学招生考试

听力原文

一、听对话选图片

1. What terrible weather today!

Yeah! It’s raining hard.

2. Is there a computer in your office?

Oh, yes. There is one on my desk.

3. Well, today’s main course is fish.

Fish? Oh, I like it.

4. Does Johnny like basketball?

Yes, he does. He’s one on the school team.

二、听对话或独白选择最佳选项

请听一段对话,完成第5至第6小题。

Excuse me; is there a library near here?

Yes, there’s one near here.

How do i get there?

Turn left at traffic lights, go along the street and pass the post office. You will see the City Tank. The library is next to it.

Thank you.

Don’t mention it.

请听一段对话,完成第7至第8小题。

Are these pictures of your new flat, Hillary?

Yeah. I took them to sent to my parents.

Looks great!

Thanks. This is the living room.

Eh, big for Hong Kong, and a nice view of the river.

Yeah, and this is my bedroom, my kitchen and my study. This is my favorite room.

Oh, it looks really comfortable.

Yeah, the study is where I spend most of my time when I’m at home. My computer and TV are in here.

Well I’m glad everything worked well for you after you had all that trouble finding a place.

请听一段对话,完成第9至第10小题。

Thank you for coming to answer my questions about life.

It’s my pleasure. (from www.2abc8.com)

What do you do everyday?

I get up early at seven. Then I have breakfast. After that I go to the gym.

Are you working on anything else?

Yes, I’m working on a new film called the falling town.

What do you do in the afternoon?

First, I have lunch. Then I go to the studio and shoot some scenes.

Which part are you acting today?

I’m acting as a doctor in the new film

That’s very interesting. What do you do in the evening?

In the evening, I go home and have dinner.

请听一段对话,完成第11至第13小题。

Kate, please add some hot water.

How was that now?

Oh, that feels so good on my aching feet. Thank you

That’s better, isn’t it? It looked that you had lot of fun today.

Yes, I really did even if I was one of the late to finish the race

That’s really doesn’t matter, does it?

Not at all. I was trying to do my best. There was one point where everything seems so easy. I wasn’t even tried. It was wonderful.

Well, now the race is over. Will you still be running every night after work?

I think so. I’m going to try to keep it up. You know it’s almost as much fun training as it is running in the race.

Really?

Yes, maybe you should run with me Kate. You’ll see how good it will make you feel.

All except your feet. Have you forgotten about those?

For a moment, I did. How about a little more hot water?

请听一段对话,完成第14至第16小题。

Good day. I’m Michale and I’m a science teacher at the Darwin school of distance education. We teach students age 11 to 80. In many ways, teaching at a distance school is just like teaching in an ordinary high school. We have to read and mark a lot of course works which the students hand in by mail. The biggest difference I think is the classroom. It’s a small room and there is nobody in it except me. The other difference is that I give the class and do experiments in front of the camera. It seems strange at first but it is easier than teaching in front of the class of thirty kids. Another difference, and this is the most difficult thing for me, is that I can’t see any of the students. The can see me, but I can’t see them. So I don’t know if they are interested or bored by the lesson. But I can hear them, so I usually ask them questions during the lesson to make sure they are listening. Actually most of my students are great, they listened carefully to the lessons and they are very good on working on their own. Sometimes we have problems with one or two students, they don’t do their course work or they don’t log in any of the lessons. But this doesn’t happen very often. In fact, students at a school of distance school education work hard and get good results better than a lot of students at a regular school.

三、听对话,根据所听到的对话内容和提示词语,记录关键信息。

Good morning, Healthy Dentistry. How may I help you?

I’d like to know when I can have a check-up?

Have you been here before?

Yes, that was four months ago.

Can I get your name, please?

Bill Appleman. That’s A-P-P-L-E-M-A-N.

Yes, Mr.Appleman. Which dentist did you see on your last check-up?

He was Dr. Lee.

Would you like to suggest the time?

Does he have anything open in the evening?

Yes. We could fit you in on Monday July 4 at 7:30 in the evening.

Great, that’ll work.

OK, thank you for calling Mr.Appleman. We will see you on Monday evening in room three fifteen.

Thanks, bye.

Goodbye.

听力理解(共24分)

一、听对话,从下面各题所给的A、B、C三幅图片中选择与对话内容相符的图片。每段对话读两遍。(共4分,每小题1分)

二、听对话或独白,根据对话或独白的内容,从下面各题所给的A、B、C三个选项中选择最佳选项。每段对话或独白读两遍。(共12分,每小题1.5分)

请听一段对话,完成第5至第6小题。

5. Where does the woman want to go?

A. The library. B. The post office. C. The City Bank.

6. What should the woman do at the traffic lights?

A. Turn right. B. Tum left. C.Go forward.

请听一段对话,完成第7至第8小题。

7.Why did the woman take pictures of her flat?

A. To put them in her living room.

B.To show them to her friends.

C. To send them to her parents.

8. Which room does the woman like best?

A. The study. B. The living room. C. The bedroom.

请听一段对话,完成第9至第10小题。

9. When does the man go to the gym every day?

A. After breakfast. B. After lunch. C. After dinner.

10. What's the man's job?

A. A reporter. B. An actor. C. A doctor.

请听一段对话,完成第11至第13小 题。

11. Why is the man asking for hot water?

A. He is thirsty. B. His feet hurt. C. He feels cold.

12. How well did the man do in the race?

A.He was in the middle.

B. He was one of the fastest.

C. He was one of the slowest.

13. What can you learn from the conversation?

The man enjoys running.

B. The man wants to win the race.

C. The woman will run with the man.

请听一段对话,完成第14至第16小题。

14. What's the speaker mainly talking about?

A. His students. B. His job. C. His trouble.

15. What do the students usually do during the lesson?

A. Mark their coursework. B. Do experiments. C. Answer questions.

16. What does the speaker think of his way of teaching?

A. It bores the students. B. It saves time C. It works.

三、听对话,根据所听到的对话内容和提示词语,记录关键信息。对话读两遍。(共10分,每小题2分)

Healthy Dentistry

To: Dr. Lee

Patient’s name: Bill __17__

Last check-up: __18__ ago

Check-up time: __19__, July 4

7:30 in the __20__

Room number: __21__

一、听对话,选图

1、C  2、B  3、A  4、C

二、听对话或独白,选答案

5、A  6、B  7、C  8、A  9、A  10、B  11、B  12、C

13、A  14、B  15、C  16、C

三、听对话,记录关键信息

17、Appleman 18.four months 19. Monday 20. evening 21. 315
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有6人向本资料提供了听力原文,其中被采用了2篇,当前有0篇待审批,有4篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
历年中考听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
最新社区精华帖子更多>>
  • 走遍美国教学版
    走遍美国教学版
  • 哈利学前班[英语儿歌]
    哈利学前班[英语儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
    海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
    风中的女王第1季
经典学习方法更多>>

听力排行

试题

视听

歌曲

电影

英语听力资料 CET-6 160205
1999年1月六级听力07
01年1月六级听力09
01年1月四级听力14-16
2016年12月英语四级听力强化练习精选7
2012年12月四级听力12
初中英语长对话理解
1999年6月六级听力02
03年6月六级听力11-13
05年1月四级听力11-20
大学英语六级作文 Topic 8
CNN News新闻 20110915
VOA慢速20080616 This is America - THIS IS AMERICA - From Folk Music to Rock, Bob Dylan Has Always Foll
现代大学英语精读第三册 01a
大家的日语 lesson07
VOA慢速 EXPLORATIONS - Exploring the Art of Glass Through History and Around the World 09-9-16
BBC News新闻 20120908
走遍美国The Right Magic 502
The Pipe
疯狂英语三最短文第1辑1A
德语说唱歌曲 Mash.Supreme -- Bis mein Herz nicht mehr schl
Vashti Bunyan - Come Wind Come Rain
Pitbull - Back In Time【带上墨镜 向黑超特警组出发!】
Just Jack - The Day I Died
Celine -- I Still Feel You
C21《You Are The One》
知行英语歌曲精讲:Viva La Vida 西班牙语万岁
Creepin`up On You
盲眼的艺术家
Macklemore - Can't Hold Us(feat. Ray Dalton)(feat. Ray Dalton)
小熊维尼与跳跳虎英文版 第一季 第1集
巴布工程师英文版 第1集 小猫阿皮不见了
小伙伴英语儿歌 第1集 小星星
酷艾英语系列之光棍节
看电影学英语系列之冒牌家庭
海绵宝宝全集 第1集
小马宝莉 第1集
幼儿双语儿歌系列之ABC字母歌
Bingo教你说美语之如何用英语叙旧
Hello Teddy洪恩幼儿英语1
听力资料目录导航
听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 大学教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景英语口语
4+1听力口语
出国实用会话
英语口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
大学四六级考试
研究生考试
公共英语考试
英语专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂英语 沛沛
语法讲座 动感
大山英语 探索
千万别学英语
大学英语听力
大学英语精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
大学体验 新编
成人自考 step
Listen this way
广州版小学英语
广州版初中英语
剑桥少儿英语
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中英语课本
进阶听说教程
商务英语300句
VOA商务英语
商业英语视频
中级商务英语
初级剑桥证书
新编剑桥英语
剑桥英语精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播英语讲座
在线大学课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒英语
哈哈美语
LittleFox儿歌
英语儿童故事
380英语小故事
1035个英语单词

免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2021 大耳朵英语  闽ICP备2020022474号-1 | 公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学英语 关闭
微博扫一扫手机学英语 关闭
QQ扫一扫手机学英语 关闭
0.293905s